Vytiskněte jakýkoliv design, prakticky na cokoliv.

Skvělé pro rozjezd vašeho podnikání a posunití vaší snahy na profesionální úroveň. Vyberte si tiskárnu GTXpro pro přímý potisk, zvolte příslušenství a potřebné vybavení nejvíce odpovídající vašim potřebám, abyste byli úspěšní.


Tiskárny Brother disponují vlastním systémem cirkulace bílého inkoustu včetně hlavy. Nemusíte tisknout každý den, přesto se tiskárna postará, aby nedošlo k zaschnutí hlav a byla připravena pro vaši práci.


K dispozici máte standardní GTXpro s uzavřeným sáčkovým systémem inkoustů, GTXpro BULK pro ty z vás, kdo budou tisknout 3.000 tisků měsíčně a více. A GTX600 pro výkonovou variantu, kde vám záleží na každé vteřině a výkon potřebujete posunout ještě dále.

S námi můžete tisknout na balvnu, hedvábí, polyester a kůži.

Základním pilířem přímého potisku je potisk přímo na bavlnu.

Standardní postupy lze použít až do 50% příměsí (polyestery, elastany atd.). Jako jediná univerzální tiskárna dokáže tisknout i na bílý nebo barevný polyester! A co více, zvládá i technologii DTF. S touto tiskárnou se vám při použití stejných inkoustů a pretreat předpřípravy posouvají možnosti i tam, kde ostatní nemohou...

Každý konkrétní materiál je potřeba vyzkoušet, tisk nelze realizovat na materiály ošetřené chemicky s voděodpudivými účinky.

Můžete tisknout i na tmavý polyester.

Unikátní technologické možnosti vaší tiskárny. Stejné inkousty, stejná tiskárna, ale možnosti se posouvají!

Využijte všechen inkoust.

Systém sáčkových náplní minimalizuje nedotištěný inkoust a snižuje zátěž na životní prostředí.

Můžete využít i technologii DTF.

S jednou tiskárnou toho můžete dokázat ještě více. Nepotřebujete žádnou další tiskárnu, žádné další inkousty, žádné další prostory pro jinou technologii ...

Technické specifikace.

Neustálý vývoj a inovace přímo v Japonsku od společnosti Brother. Vylepšení jsou použity v chemii inkoustu, větší barevný výstup, vylepšené programy pro Mac® a PC, vyšší rychlost tisku, pokročilé tiskové hlavy a další.