O nás

Šicí technika Brother s.r.o., Prostějov

Technologie digitálního potisku textilií patří k nejrychleji se rozvíjejícím odvětvím v oblasti potisku textilií. Z toho důvodu navázala firma Šicí technika Brother na dlouholetý úspěšný prodej vyšívacích automatů japonské značky Brother a to rozšířením aktivit o digitální tiskárny pro přímý potisk textilu.

Firma Šicí technika Brother je distributorem japonských tiskáren značky Brother pro Českou a Slovenskou republiku. Samozřejmostí je dodávka spotřebních materiálů, záruční a pozáruční servis, poradenská činnost.

Rok 2007 - na trh přišly digitální tiskárny Brother GT 341 a Brother GT 781

Rok 2011 - na trh byly uvedeny tiskárny firmy Anajet typ Sprint

Rok 2012 - na trh byly uvedeny úspěšné profesionální tiskárny Brother GT3 Serie

Rok 2017 - na trh byla uvedena nová tiskárna Brother GTX

Rok 2020 - na trh byla uvedena inovace Brother GTXpro

Rok 2022 - na trh byla uvedena průmyslová tiskárna Brother GTX600

Digitální tiskárny Brother patří k tomu nejlepšímu, co je v současné době na světovém trhu k dispozici. Uzavřený inkoustový tok, uzavřené inkoustové kazety a celková konstrukce podstatně snižuje možné zasychání inkoustů v tiskovém systému tiskáren.

Technici firmy byli proškolení v USA a v Německu, o čemž svědčí i certifikáty o školeních. Samozřejmostí je instalace tiskáren u zákazníků, technická podpora a poradenství.

Firma se pravidelně účastní na seminářích, které pořádá Český sítotiskový svaz a Zväz sietotlačiarov a digitálnych tlačiarov Slovenské republiky. Zde jsou pravidelně představeny novinky v oblasti digitálních tiskáren.

Zároveň se pravidelně představuje na výstavách s veletrzích pořádaných v rámci České republiky jako jsou Reklama-Polygraf v Praze, Print Expo v Brně a Svět reklamy v Praze a v Brně.

Brother – jsme vždy na vaší straně !!!